fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористів на Донбасі все більше починає хвилювати газове питання

Прослуховуючи розмови деяких терористів на Донбасі, колишній заступник начальника Генерального штабу Збройних сил України Ігор Романенко дійшов висновків, що їх все більше турбують нагальні економічні питання. Зокрема, забезпечення тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей газом вугіллям і теплом. Своїми спостереженнями військовий поділився з глядачами програми «Право на владу» на телеканалі «1 +1».

Завдяки безкоштовному російському програмному забезпеченню, доступному для будь-якого українця, в Києві Ігорю Романенку вдалося підслухати розмови бойовиків різних загонів. З них випливає, що напередодні зими ситуація з економічним станом справ в регіонах, як у Криму, так і на Донбасі, дуже складна.

«І ось роблячи це тиждень тому, хочу сказати, що до п’ятдесяти відсотків інформації цієї в розмовах присвячено, звичайно, військовій тематиці, решта половини стосується економічних опитувань – забезпечення регіону газом, вугіллям, теплом», – сказав український військовий.

На його думку, інформація про проблеми терористів на Донбасі може стати важелем впливу на загарбників з боку українського уряду.

Читайте також: