fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористи хочуть відрізати донецький аеропорт, – штаб АТО

Намагаючись встановити контроль над донецьким аеропортом, терористи зосередили свої дії на спробах знищити існуючу комунікацію між захисниками стратегічного об’єкта і основними силами АТО. Про це говориться в повідомленні прес – центру АТО в соціальній мережі Facebook.

Протягом минулої ночі незаконні збройні формування неодноразово вели мінометні обстріли донецького аеропорту. Зокрема, терористи обстрілювали позиції українських військових в районі селища Піски.

«Напередодні ввечері бойовики здійснили чергову спробу штурму донецького аеропорту. Атака бандитів була відбита, стратегічний об’єкт залишається під нашим контролем», – наголошується в повідомленні прес – центру АТО

Стало відомо, що в районі траси Бахмутка терористи вели вогонь з систем залпового вогню БМ- 21 «Град» по підрозділах українських військ. За інформацією штабу АТО, вогонь був відкритий під силу АТО, що дислокуються неподалік селищ Кримське, Трьохізбенка, Донецький і Кряківка. Крім того, терористи продовжують обстрілювати українських військових на так званому «Дебальцевському плацдармі». Як повідомляють в штабі АТО, минулої ночі бойовики вели мінометні та артилерійські обстріли в районі населених пунктів Нікішине, Чорнухине і Міус.

У загальній складності за минулу добу в зоні проведення АТО на Донбасі було поранено шість українських військовослужбовців.

Як раніше повідомляли деякі ЗМІ, терористи можуть почати повномасштабний наступ на Донбасі вже 16 листопада.

Читайте також: