«Блок Петра Порошенка» закликає почати роботу парламенту до кінця листопада, – Віталій Ковальчук

Кандидат в народні депутати України від партії «Блок Петра Порошенка» Віталій Ковальчук повідомив про те, що їхня партія пропонує провести перше засідання нового парламенту ще до кінця листопада.

 «Сьогодні Україна потребує швидких, радикальних і ефективних управлінських рішень, які без парламенту неможливі. Тому «Блок Петра Порошенка» звертається до голови Верховної Ради VII скликання Олександра Турчинова з пропозицією скликати перше засідання депутатської групи з організації першої сесії Верховної Ради нового скликання», – сказав він.

 За його словами, також вони закликають усіх новообраних депутатів вирішити питання звільнення з попередніх місць роботи, несумісних зі статусом народного депутата.

Related Post

 Крім того, «Блок Петра Порошенка» просить Центральну виборчу комісію негайно прийняти рішення про реєстрацію народних депутатів, не затягуючи цей процес через паперову тяганину.

 «Робота новообраної Верховної Ради має розпочатися в максимально стислі терміни, вже до кінця листопада поточного року», – підкреслив Віталій Ковальчук. 

 

Leave a Comment