fbpx
Політика

«Блок Петра Порошенка» не обговорював мою кандидатуру в міністри, – Павло Розенко

Кандидат в народні депутати України від партії «Блок Петра Порошенка» Павло Розенко вирішив поставити крапку в темі його «призначення» на посаду міністра соціальної політики.

 За його словами, йому безумовно приємно, що прем’єр – міністр виділив його персону серед тих людей, які можуть очолити відомство, однак сам він має намір дотримуватися принципів Конституції, в якій говориться, що вносити кандидатури на місце міністрів повинна парламентська коаліція.

 «Тому те, що озвучив Яценюк – його власне бачення складу Кабміну. І не більше цього», – підкреслив Павло Розенко.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Також Павло Розенко звернув увагу на те, що не є «блукаючим форвардом», а є представником команди «Блоку Петра Порошенка», яка і визначатиме своїх представників в майбутньому уряді. Але на сьогоднішній день, за його словами, жодних рішень або навіть обговорень даного питання в рядах партії не було. При цьому він додав, що особистих бесід з ним на цю тему також не проводили.

 Як заявив Павло Розенко, на сьогоднішній день ведеться робота над коаліційною угодою і планом дій коаліції.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 «І ось це для мене дійсно принципове питання. Мені дуже важливо, що саме робитиме Мінсоцполітики, а не той, хто стане його міністром», – підкреслив він.

 На думку Павла Розенка, заява Яценюка була передчасною.

 «Не знаю, хто порадив йому це зробити, але це однозначно «удар в штангу». У суспільства складається просто помилкове ставлення про коаліційні переговори. Люди думають, що ми там тільки «посади ділимо». І тільки про це думаємо», – констатував він.

Читайте також: