fbpx
Ситуація на Південному Сході України

В РНБО назвали чотири напрямки можливого наступу терористів

Спікер РНБО Андрій Лисенко назвав чотири найбільш ймовірних напрямки, за якими можливий наступ бойовиків. Під час сьогоднішнього брифінгу Андрій Лисенко підкреслив, що Україні слід бути готовою до такого розвитку подій.

«У нас було багато інформації про можливі дати наступу терористичних угруповань. Говорили, що це 7 листопада, і ще, і ще. Ми не можемо спрогнозувати, коли саме це станеться, але ми завжди повинні бути готові», – прокоментував ситуацію Андрій Лисенко.

Рада національної безпеки і оборони вважає ймовірними напрямками наступу бойовиків – Станицю Луганську, Донецьк, Дебальцеве та Маріуполь.

«Станиця Луганська від кордону з Росією всього в декількох кілометрах, а значить, російській стороні найпростіше саме там забезпечувати підтримку бойовикам. Донецьк – теж важливий напрямок. Нарешті Дебальцеве – це потужний залізничний вузол, який може з’єднати Донецьку і Луганську області. Ці ділянки укріплені нашими військовими, і, незважаючи на щоденні обстріли, наші солдати утримують їх», – заявив Лисенко.

Читайте також: