fbpx
Вторгнення Росії в Україну

The Financial Times: “На кордоні з Україною близько 6,4 тисячі російських солдатів”

Особливе занепокоєння в НАТО викликає дія російських військових, які розгорнули новітні системи озброєнь. Про це сьогодні повідомляє The Financial Times, посилаючись на офіцера Альянсу.

За попередніми оцінками Північноатлантичного альянсу, в прикордонних районах з Україною на сьогоднішній день розташовані близько восьми батальйонів, а це приблизно 6,4 тисячі російських солдатів.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

«Російські військові на українсько-російському кордоні перебувають в стані високої готовності», – прокоментував ситуацію співрозмовник видання. Раніше про кількість батальйонів біля кордону з Україною розповів головнокомандувач об’єднаними силами НАТО в Європі генерал Філіп Брідлав, але тоді генерал не зміг назвати хоча б приблизну чисельність військових.

Читайте: Путін налаштований на подальшу ескалацію конфлікту, – Зорян Шкіряк

Читайте також:  СБУ затримала «помічника» російського гауляйтера, який допомагав рашистам викрадати українців під час боїв за Харків

Також повідомляється, що кількість російських спецназівців, які діють на території України, збільшилася приблизно на 400-500 чоловік тільки за останні дні.
 

Читайте також: