fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Шкіряк: “Вторгнення російської армії не припинялося”

В Міністерстві внутрішніх справ України не виключають вторгнення російських військ на територію України. Сьогодні це підтвердив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк.

«Говорячи про можливу дату 16 листопада, яку активно обговорюють журналісти, то, безумовно, ми можемо підтвердити, що ймовірність повномасштабного вторгнення залишається досить високою», – прокоментував ситуацію Зорян Шкіряк.

Читайте: Путін налаштований на подальшу ескалацію конфлікту, – Зорян Шкіряк

Також представник відомства підкреслив, що насправді російські війська вже давно увійшли на територію України і продовжують зміцнювати свої позиції тут.

«Наступ можливий. Я б не став прив’язуватися до певної дати, оскільки вторгнення військ РФ і не припинялося… і триватиме в будь-який момент», – розповів журналістам радник глави МВС.

Зорян Шкіряк переконаний, що активізація російських підрозділів на кордоні з Україною «говорить про те, що вторгнення може статися в будь-який момент».

«На сьогоднішній день ми здатні звільнити нашу територію від терористичних банд. Перше завдання на сьогодні – зміцнювати лінію оборони», – підкреслив він.
 

Читайте також: