ДУС продасть більше 150 автомобілів українських чиновників

Державне управління справами збирається в наступному році продати понад 150 автомобілів з ​​аукціону. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції розповів керівник ДУС Сергій Березенко. Слова глави ДУС передає агентство «ЛІГАБізнесІнформ».

«Більше, ніж 150 автомобілів на наступний рік планується продати з аукціону. Тим самим ми звільнимо два майданчики, які зараз займає автобаза Державного управління справами. Ми сконцентруємо весь автопарк в одному місці, оптимізуємо його роботу. Звільнені майданчики можна буде використовувати для будівництва соціального житла для учасників АТО та членів їхніх сімей», – заявив Сергій Березенко.

Related Post

Як зазначив керівник ДУС, з червня по листопад поточного року бюджет автобази Держуправління справами було скорочено приблизно на 12 мільйонів гривень.

Після цього Сергій Березенко повідомив, що на сьогоднішній день на автобазі ДУС знаходяться 307 автомобілів, багато з яких вже вичерпали свій ресурс. За його словами, 50 автомобілів незабаром можуть передати Міністерству оборони України та іншим відомствам.

Leave a Comment