fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Українська артилерія завдала удару по позиціях бойовиків під Ніколаєвкою – Тимчук

Представник групи «Інформаційний Опір» Дмитро Тимчук повідомив про те, що за останню добу було зафіксовано 50 обстрілів позицій сил АТО, а також 2 зіткнення. За його словами, активність бойовиків як і раніше відзначається на дебальцевському, донецькому і луганському напрямках.

 «Зокрема, напружена обстановка склалася в районі н.п.Кримське – 8 обстрілів, Станиця Луганська – 5, аеропорт Донецька – 4, Чорнухине, Авдіївка, Зайцеве – по 3, Новомихайлівка, Щастя, Нікішине – по 2 вогневих удари», – зазначив він.

 Як розповів Дмитро Тимчук, 11 листопада українська реактивна артилерія завдала удару по скупченню озброєнь і військової техніки противника поряд з Ніколаєвкою, в результаті чого було знищено один з вогневих підрозділів зведеного реактивного дивізіону російських військ, а також кілька одиниць автомобільної та спеціальної техніки.

 При цьому він звернув увагу на те, що після цього російське командування висунуло претензії місцевим терористам щодо "передачі інформації про позиції російських підрозділів українським військам".

Читайте також: