fbpx
Політика

«Свобода» заявила про складення повноважень членами партії в Кабміні та держадміністраціях

Партія «Свобода» заявила про складення повноважень націоналістами – членами Кабінету міністрів, главами обласних і районних державних адміністрацій у зв’язку з оголошенням результатів парламентських виборів і формуванням нової коаліції.

 «Після перемоги Революції гідності ми як учасники коаліції проти режиму Януковича взяли на себе спільну відповідальність за долю країни, увійшовши до складу уряду і у виконавчі органи влади. Вважаємо, що це був рішучий державний крок, оскільки Україна опинилася на межі існування. Ми виконали своє завдання і в умовах війни втримали під контролем ситуацію в країні», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

 У партії вважають, що тепер вся відповідальність за політичну і соціально – економічну ситуацію в країні лягає на нову парламентську коаліцію.

 «Застерігаємо їх від зради ідеям Революції гідності заради задоволення власних, а не державних, інтересів. Вимагаємо практичної реалізації «Програми захисту українців», яка стала основною вимогою Революції гідності», – підсумували в партії.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 Нагадаємо, що до нового парламенту пройшло за мажоритарною системою лише 7 представників партії «Свобода», в той час як сама політична сила не набрала необхідного мінімуму. При цьому, «свободівці», що пройшли до парламенту, ще не визначилися з тим, чи будуть приєднуватися до парламентської коаліції.

Читайте також: