fbpx
Політика

«Конфлікт між фракціями і групами, комбатами і не комбатами нагнітається штучно», – Сергій Висоцький

Кандидат в народні депутати України від партії «Народний фронт», журналіст Сергій Висоцький заявив, що системний конфлікт між фракціями і групами, комбатами і не комбатами нагнітається штучно.

 За його словами, серед комбатів нерідко трапляються люди з кількома вищими освітами, які були успішними в бізнесі чи інших сферах, але пішли на фронт добровольцями. Як приклад він навів одного з командирів в донецькому аеропорту, який є фізиком – ядерником з Харківського університету.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

 «Не треба вважати, що комбати – це дерев’яні солдати, які не розуміють, що країна дорожча за мордобій у Верховній Раді», – підкреслив Сергій Висоцький.

 Слід нагадати, що в Верховну Раду майже від кожної партії пройшов хтось з учасників АТО, в тому числі і командири добровольчих батальйонів. Яскравим прикладом тому є командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко, що пройшов по спискам партії «Самопоміч». Втім, днями він заявив, що ще не прийняв остаточне рішення про те, чи працюватиме в парламенті, або ж залишиться на фронті.

Читайте також: