Білоруси обіцяють Охлобистіну «теплий прийом»

Російський актор Іван Охлобистін 13 листопада планує побувати в Мінську. Правда, приїздом «зірки» в Білорусію задоволені далеко не всі громадяни країни. По-перше, їх обурює позиція актора щодо війни. По-друге, білорусам не подобається, що Іван Охлобистін зазіхнув на їхню територію.

«По суті, до нас приїжджає клоун з расистсько – нацистськими поглядами, який відкрито виступає за військові дії проти всього світу. А Білорусь він вважає частиною «русского мира». У нормальній країні такому персонажу просто заборонили б в’їзд і плювалися б при проголошенні його прізвища. Але білоруське суспільство хворіє, тому ніяк не реагує», – йдеться в блозі 1863х, повідомляє НР.

Білоруси – активісти не сумніваються що під час перебування в Мінську, Іван Охлобистін буде намагатися «зомбувати публіку своїми фашистськими ідеями».

Related Post

«Найімовірніше, послухати чергового російського «месію» зберуться такі ж убогі, як сам Охлобистін, місцеві шанувальники «русского мира». Тільки сумно, що все це відбуватиметься в білоруській столиці», – відзначили активісти.

Крім того, білоруси обурені заявою актора про те, що він придбав нерухомість в старому православному намоленому білоруському Могильові. Вони обіцяють Івану Охлобистіну «теплий, привітний прийом».

«Іване, ви трішечки не знаєте історію Могильова. Там в 1661 – му році за ніч вирізали 7000 російських солдатів. Ласкаво просимо в намолене місце!», – резюмували автори блогу 1863х.

Leave a Comment