fbpx
Політика

В РНБО сподіваються, що ОБСЄ надалі не допустить розголошення інформації про дислокацію сил АТО

Українська сторона стурбована розголошенням окремими представниками моніторингової місії ОБСЄ інформації про дислокацію українських підрозділів в зоні проведення АТО і сподівається, що такі випадки надалі не повторяться. Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на брифінгу в Києві повідомив речник Інформаційно – аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

 "Українська сторона стурбована відомостями про те, що окремі представники спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на Донбасі розголошують інформацію про дислокацію українських підрозділів", – сказав Лисенко.

Читайте також:  В ЄС засудили візит Орбана на рф

 "Ми розраховуємо, що місія буде працювати неупереджено і не допускатиме вчинків, які можуть підірвати довіру до її роботи", – додав представник РНБО. Як повідомлялося, спостерігачі ОБСЄ, які 10 листопада зустрічалися з представниками України та Росії в "Спільному центрі контролю і координації", оприлюднили інформацію про місце дислокації українських військових.

Читайте також:  Відсторонена голова сільради на Закарпатті задекларувала 70 тис. грн зарплати у місяць

 Таким чином, російські військові дізналися подробиці розташування важкої артилерії і танків українських силовиків в районі села Карлівки Донецької області.

 Джерело: УНІАН

 

Читайте також: