fbpx
Політика

В МЗС РФ поки не отримували ноту протесту від України проти сприяння РФ угрупованням “ЛНР” і “ДНР”

МЗС РФ поки не отримувало ноту протесту української сторони з черговим звинуваченням у підтримці самопроголошених "Донецької та Луганської народних республік", передає УНН з посиланням на РІА " Новости".

"Поки до нас нічого не надходило", – повідомили РІА Новини в другому департаменті країн СНД МЗС РФ.

Як заявив РІА "Новости" прес – аташе посольства РФ в Києві Олег Гришин, в російське диппредставництво в Києві нота протесту також не надходила.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

"По практиці, нота направляється в той департамент МЗС, відповідальний за ту чи іншу країну, в даному випадку – в другій департамент СНД", – повідомив він.

Раніше директор департаменту інформполітики МЗС України Євген Перебийніс заявив, що у вівторок в МЗС РФ була направлена ​​чергова нота, "в якій висловлено рішучий протест у зв’язку з триваючими актами агресії Росії проти України, наданням підтримки угрупованням "ДНР" і "ЛНР", продовженням дій, спрямованих на подальшу ескалацію ситуації в Україні і нарощуванням угруповання збройних сил Росії на державному кордоні".

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Джерело: УНН

Читайте також: