fbpx
Політика

“Пореченкова і Табакова на нашій сцені не чекають”, – директор театру імені Франка

Національний театр імені Івана Франка не пустить на свою сцену Михайла Пореченкова та Олега Табакова. Сьогодні, 11 листопада, про це заявив генеральний директор театру Михайло Захаревич.

«Особисто я категорично проти того, щоб на сцені нашого театру виступали артисти, які публічними спічами розпалювали міжнаціональну ворожнечу, а також оскаржували територіальну цілісність України. Таким людям на сцені Національного театру України місця бути не повинно», – підкреслив Михайло Захаревич в інтерв’ю «Дзеркалу тижня».

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Читайте: "На, Михайле, постріляй", – Пореченкову кинули на сцену пістолет

Крім цього він додав, що присутність або відсутність навіть найіменитіших російських акторів на сцені театру не є принциповим для економічної успішності театру. За його словами, сума оренди для гастролерів – це сума аншлагової вартості репертуарного спектаклю, яка в середньому коливається в районі 100 тисяч гривень.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

«Якщо в майбутньому через фінансово – економічні причини український театр втратить глядача, то потрібно буде піти на здешевлення квитків», – додав він.
 

Читайте також: