fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Бойовики готуються до активних бойових дій, – Тимчук

Представник групи «Інформаційний Опір» Дмитро Тимчук повідомив про те, що в ряді населених пунктів Луганської області, які знаходяться під контролем терористів, особовий склад бандформувань був переведений на «казармений режим».

 «Аргументація – готовність до проведення активних дій проти українських військ», – сказав він.

 Також Дмитро Тимчук розповів, що вони отримали підтвердження інформації про те, що в розпорядженні російсько – терористичних військ з’явився новий ЗРПК «Панцир С- 1», розташований в районі Новоазовська. При цьому він зазначив, що в складі розрахунку ЗРПК – кадрові військовослужбовці Росії.

 Тим часом, за словами Дмитра Тимчука, триває перекидання особового складу та військової техніки Росії в прикордонні райони поблизу державного кордону України.

 «Зокрема, йде перекидання підрозділів за напрямом н.п.Новоазовск. Одночасно зафіксовано функціонування військового аеродрому поблизу н.п.Таганрог (Ростовська обл., РФ),  раніше не використовуваного. Протягом останньої доби аеродром прийняв щонайменше 20 транспортних літаків з особовим складом і озброєнням підрозділів російської армії», – додав він.

Читайте також: