fbpx
Політика

Зорян Шкіряк вважає, що за терактом в Харкові може стояти ФСБ РФ

Як заявив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, вибух в харківському кафе «Стіна» має всі ознаки терористичного акту. На його думку, метою терористів може бути залякування місцевого населення заради спроби дестабілізувати ситуацію в східних регіонах країни.

 «За попередніми висновками можна стверджувати, що проглядається спланована диверсія. Не виключено, що за цим цинічним кривавим злочином може стояти агентура ФСБ, як основні організатори подібних терористичних провокацій на території України. Варто відзначити, що спецслужби РФ вже давно діють методами фанатиків – екстремістів, організовуючи масштабні теракти з численними жертвами навіть у себе в Росії. Путінська «імперія зла» ніколи не рахувалася з людськими життями», – написав він у Facebook.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 За його словами, МВС вже з’ясувало обставини, які передували вибуху, і встановило особи всіх, хто був присутній в кафе на момент події.

 Також Зорян Шкіряк додав, що для розслідування була створена міжвідомча слідчо – оперативна група у складі досвідчених фахівців УСБУ, прокуратури і ГУМВС України в Харківській області.

Читайте також: