fbpx
Здоров'я

В Україні якісні продукти маркуватимуть «Добрим знаком»

З 1 грудня в Україні якісні продукти харчування почнуть маркувати «Добрим знаком». З такою ініціативою виступив український телеканал «СТБ», повідомив керівник творчого об’єднання №9 телеканалу СТБ Дмитро Кица на презентації телевізійного холдингу StarLightMedia. За його словами, проект маркування продуктів є результатом телевізійного шоу «Все буде добре» – щоденного тележурналу порад та довіри глядачів до експертної думки програми.

«Ми виходимо за рамки телебачення. З 1 грудня відбудеться епічна подія на українському ринку. Стартує наш проект «Добрий знак», в якому ми будемо маркувати товари, ставлячи на них наш знак якості. Своїм успішними шоу «Все буде добре» ми отримали величезну довіру від глядача. І тепер будемо перевіряти продукти для глядачів і гарантувати їм якість», – цитує Дмитра Кица «Телекритика».

Перед тим, як привласнити продуктам харчування «Хороший знак», їх відправлятимуть на дослідження в європейські лабораторії. На підставі висновків відділ якості при СТБ рекомендуватиме вітчизняним виробникам наносити «Добрий знак» на упаковку. Знайти товари можна буде в тих торгових мережах, де ці товари поширюються.

Читайте також: