fbpx
Політика

Держбюджет має бути прийнятий парламентом до 30 грудня – Оксана Продан

Народний депутат України 7 – го скликання Оксана Продан заявила, що новий парламент повинен буде прийняти бюджет на 2015 рік до 30 грудня цього року.

 «Ми повинні в наступний рік увійти з чіткими розрахунками. Документ повинен враховувати ті зміни в економіці, які сталися протягом року, рівень інфляції, окупацію частини території України. Я сподіваюся, що ми можемо це зробити», – сказала вона.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 Як зазначила Оксана Продан, економічна частина коаліційної угоди майже завершена. Зокрема вона повідомила, що той проект, який буде незабаром переданий на загальний розгляд, передбачає зміну діючої системи регулювання бізнесу протягом року. За її словами, бізнес, який працював під час Януковича, по суті, і зараз залежить від контролюючих органів. Тому коаліційна угода буде передбачати досягнення податкового компромісу для закриття проблем з невиконанням законодавства.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 «Протягом цього року в обов’язковому порядку необхідно внести зміни в закон про податок на додаткову вартість. Ми повинні зробити ПДВ прозорим і мінімізувати можливості для зловживань. Це ж стосується і податку на прибуток», – підсумувала вона.

Читайте також: