fbpx
Політика

Єгор Соболєв покинув партію «Воля»

Єгор Соболєв більше не є членом партії «Воля», яка на позачергових виборах до Верховної Ради йшла по списку об’єднання «Самопоміч». Про це він заявив в ході третіх позачергових національних зборів політичної сили. Єгор Соболєв вважає помилкою, що будував партію разом з депутатом Юрієм Дерев’янком. Він для себе вирішив, що «не має права залишатися з такими людьми в партії» і написав заяву про вихід з «Волі».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Я три роки витратив на створення цієї партії… На жаль, ця прекрасна історія закінчилася… У політиці людей треба перевіряти і бути дуже обережним у виборі своїх партнерів», – зазначив Єгор Соболєв.

На думку політика, йому не слід було робити партію разом з Юрієм Дерев’янком.

«Він дуже багато вклав у цю партію – я про це заявляв раніше і заявляю зараз. Але з того, що я дізнався в останній тиждень, коли виник штучний скандал, не партія «Воля» є метою, не захоплення, тим більше лідерство. Продовження старої політики, де править корупція, де править ФСБ, правлять зовсім не українські речі ( є основною метою Дерев’янко в партії – ред.)», – заявив Єгор Соболєв.

Читайте також: