fbpx
Політика

«Вони шелестять паперами, шепочуть, змовляються і бояться добровольців», – Філатов про підведення підсумків виборів

Заступник губернатора Дніпропетровської області, кандидат в народні депутати від «Блоку Порошенка» Борис Філатов висловив свою думку про ситуацію навколо минулих виборів. Чиновник упевнений, що нинішня «вакханалія» з підбиттям підсумків позачергових парламентських виборів продовжується через змовників, які проходять в нову Раду. Таку думку заступник губернатора Дніпропетровської області висловив в соцмережі Facebook.

«Я точно знаю, як все це відбувається. Приглушене світло, важкий дерев’яний стіл, зелена лампа і тільки шепочуть люди. Вони шелестять паперами і примовляють: "Пане президенте, нам не потрібні радикали в парламенті. Петре Олексійовичу, у нас більшість, навіщо нам думати про тих, через кого буде скандал. Ми не повинні посилювати дніпропетровських. Давайте зіштовхнемо їх з донецькими. Ринат Ахметов сьогодні слабкий і тому з ним можна домовлятися. Навіщо нам дражнити Путіна, ми повинні дотримуватися балансу», – заявив Борис Філатов.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

За словами заступника Коломойського, кадрові питання ніколи не були гідністю нинішнього президента України. Борис Філатов пояснив, що глава держави вважає за краще тих людей в своєму оточенні, які приносять хороші новини, а також «недалеких і слухняних».

«Вони шелестять, шепочуть, змовляються і бояться добровольців. Тому що наш президент зараз мовчить. Вони убогі в своєму боягузтві тільки з однієї причини. Тому що вони вбивають надію. Тільки надію вбити не можна. Вона жива, доти, поки ми зберігаємо її в своєму серці», – підсумував депутат від «Блоку Петра Порошенка».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Як відомо, Борис Філатов балотувався в парламент по 27-му округу (Дніпропетровськ).

Читайте також: