fbpx
Політика

«Вони шелестять паперами, шепочуть, змовляються і бояться добровольців», – Філатов про підведення підсумків виборів

Заступник губернатора Дніпропетровської області, кандидат в народні депутати від «Блоку Порошенка» Борис Філатов висловив свою думку про ситуацію навколо минулих виборів. Чиновник упевнений, що нинішня «вакханалія» з підбиттям підсумків позачергових парламентських виборів продовжується через змовників, які проходять в нову Раду. Таку думку заступник губернатора Дніпропетровської області висловив в соцмережі Facebook.

«Я точно знаю, як все це відбувається. Приглушене світло, важкий дерев’яний стіл, зелена лампа і тільки шепочуть люди. Вони шелестять паперами і примовляють: "Пане президенте, нам не потрібні радикали в парламенті. Петре Олексійовичу, у нас більшість, навіщо нам думати про тих, через кого буде скандал. Ми не повинні посилювати дніпропетровських. Давайте зіштовхнемо їх з донецькими. Ринат Ахметов сьогодні слабкий і тому з ним можна домовлятися. Навіщо нам дражнити Путіна, ми повинні дотримуватися балансу», – заявив Борис Філатов.

Читайте також:  Розвідник рпц Антоній Севрюк приїхав до Папи Франциска захищати УПЦ

За словами заступника Коломойського, кадрові питання ніколи не були гідністю нинішнього президента України. Борис Філатов пояснив, що глава держави вважає за краще тих людей в своєму оточенні, які приносять хороші новини, а також «недалеких і слухняних».

«Вони шелестять, шепочуть, змовляються і бояться добровольців. Тому що наш президент зараз мовчить. Вони убогі в своєму боягузтві тільки з однієї причини. Тому що вони вбивають надію. Тільки надію вбити не можна. Вона жива, доти, поки ми зберігаємо її в своєму серці», – підсумував депутат від «Блоку Петра Порошенка».

Читайте також:  Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо знову виступив проти членства України в НАТО і лякає Третьою світовою війною

Як відомо, Борис Філатов балотувався в парламент по 27-му округу (Дніпропетровськ).

Читайте також: