fbpx
Ситуація на Південному Сході України

На Донбасі сформований центр управління ФСБ РФ – Тимчук

Представник групи «Інформаційний Опір» Дмитро Тимчук повідомив про те, що на Донбасі завершено розгортання передових елементів прихованої системи управління російсько – терористичними військами. Крім того, на завершальному етапі знаходиться розгортання самого угруповання російсько – терористичних військ. Зокрема, добігає кінця перекидання сил і засобів під флангові райони.

 «Сформовано єдиний центр управління ФСБ РФ на окупованій території, що складається з фахівців різних напрямів (контррозвідка, «антитерор» для боротьби з проукраїнським партизанським рухом і українськими диверсійно – розвідувальними групами, проведення інформаційно – психологічних операцій). Групі ФСБ поставлене ​​завдання в короткий термін сформувати відповідні спецслужби Новоросії», – написав він у Facebook.

 Тим часом, за словами Дмитра Тимчука, продовжується нарощування угруповань противника в районах Донецька, Новоазовська, Первомайська, Волновахи, Гранітного і Стаханова. Як повідомив Дмитро Тимчук, ударні тактичні групи російсько-терористичних військ доукомплектовуються за рахунок «замаскованих» під місцевих бойовиків російських військовослужбовців, що прибувають з РФ.

 «Оголошена раніше «тотальна мобілізація» в «ДНР» і «ЛНР» по суті стала прикриттям для процесу комплектування угруповань противника російськими найманцями і військовослужбовцями РФ», – констатував він.

Читайте також: