fbpx
Політика

Порошенко не виключає посилення економічного режиму на Донбасі

Президент України Петро Порошенко не виключає введення більш жорсткого економічного режиму на території Донецької та Луганської області у зв’язку з проведенням на тимчасово окупованих територіях Донбасу псевдовиборів. Про це глава держави заявив в ході засідання РНБО, повідомляє «Українська правда».

«Я не виключаю, що результатом сьогоднішнього засідання може стати жорсткість режиму перетину блокпостів, з обмеженням руху тих, хто може складати загрозу відправки до нас розвідувально – диверсійних груп. Я не виключаю, що економічний режим ми змушені будемо зробити більш жорстким», – сказав президент.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Водночас Петро Порошенко нагадав, що незважаючи ні на що Україна продовжує постачати в окуповані території газ і електроенергію.

«Ми продовжуємо нести тягар, не отримуючи ні копійки ні за електроенергію, ні за газ. Продовжуємо опалювати Донецьк і Луганськ в умовах мінусових температур. Хоча за законом ми вже давно повинні були відключити і опалення, і енергозабезпечення», – зазначив глава держави.

Читайте також: