fbpx
Політика

Могеріні захищає Кремль: “Росія поки не визнала так звані “вибори” у терористів”

Верховний представник Євросоюзу Федеріка Могеріні закликала не поспішати з оголошенням фіаско Мінських домовленостей через те, що Російська Федерація готова визнати псевдовибори на сході України.

Про це європейський політик заявила в інтерв’ю німецькому виданню Sueddeutsche Zeitung.

«Нам слід порахувати не до тисячі, а до 100 тисяч перед тим, як ми офіційно визнаємо, що Мінські домовленості зазнали фіаско», – висловила свою точку зору Федеріка Могеріні.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

В інтерв’ю німецькому виданню вона повторила свою думку про те, що так звані «вибори» на сході України ніхто визнавати не збирається, але також Могеріні зазначила, що Російська Федерація на даний момент також не визнала їх результатів.

За словами Могеріні, в Міністерстві закордонних справ Російської Федерації заявили про те, що їхня держава «з повагою ставиться» до результатів проведення 2 листопада так званих «виборів».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Могеріні підкреслила, що вона готова «хапатися» за будь-які інструменти, які допоможуть вирішити конфлікт на сході України мирним шляхом.

Читайте також: