fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Микола Томенко закликає Генпрокуратуру розслідувати причетність керівництва МВС до корупційних схем

Кандидат в народні депутати України від партії «Блок Петра Порошенка» Микола Томенко повідомив про намір звернутися в Генеральну прокуратуру щодо необхідності перевірки керівництва Міністерства внутрішніх справ щодо причетності до корупційних схем. Зокрема, як він зазначив, це стосується замміністра Сергія Чеботаря.

 «Практично в кожній області, де я зустрічаюся з людьми, називається прізвище цієї людини, яка нібито забезпечує функціонування різних корупційних схем. В деяких областях йдеться про купівлю-продаж посад в системі МВС. А, наприклад, в місті Переяслав – Хмельницький мене проінформували перевізники, що заступник міністра внутрішніх справ С. Чеботар і його родичі забезпечують діяльність ряду так званих «одноразових» компаній, що займаються перевезенням людей з Переяслава до Києва, не сплачуючи ні копійки податків і фактично знищуючи офіційну систему перевезень», – розповів Микола Томенко.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Посилаючись на слова громадян, Микола Томенко повідомив, що дана система діє ще з часів Януковича. За його словами, нічого не змінилося, оскільки «прикриття» на рівні керівництва МВС дозволяє певним компаніям займатися нелегальним перевезенням людей, не сплачуючи податки.

Читайте також: