fbpx
Окупація Криму

Крим повернувся в Радянський Союз, але в більш цинічній і потворній формі, – Чубаров

На території тимчасово окупованого Криму продовжують ущемляти права кримсько – татарського народу. Жителі півострова раптово усвідомили, що свободу поведінки, висловлювань вони втратили повністю. Адже кримська «влада» не допускає активності ні в яких формах, які нею не схвалюються. Про це розповів глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, передає «Німецька хвиля».

Щоб сіяти в суспільстві страх, «влада» Криму об’єктами для нападу вибрали кримських татар та етнічних українців, оскільки саме ці люди згуртовані і більш незалежні в судженнях. Вони виступали проти введення російських військ і референдуму, але не змогли перешкодити окупантам. І тепер ті мстяться, прагнучи витіснити інакомислячих з півострова.

«У людей старшого покоління, які виросли в СРСР, відчуття дежавю. Крим повернувся в Радянський Союз, але в більш цинічній і потворній формі. Багато мерзоти, яку чинить кримська влада, не була масовою навіть за радянських часів. Схоже на сон, але це явність», – резюмував Рефат Чубаров.

Читайте також: