Військові в зоні АТО повністю забезпечені зимовим одягом, – Нацгвардія

Українські військовослужбовці, які беруть участь в антитерористичній операції на Донбасі, в повному обсязі забезпечені зимовим одягом. Про це стало відомо з повідомлення прес – служби Національної гвардії України.

«Військовослужбовці Національної гвардії, які виконують бойові завдання в районі проведення АТО, відповідно до зазначених нормативно – правових актів в повній мірі забезпечені зимовою польовою формою одягу, а саме: штанами і курткою утепленими польовими, костюмом літнім польовим, шапкою фескою, шапкою-вушанкою, черевиками з високими берцями, білизною теплою, натільною білизною, рукавичками напіввовняними і напіввовняними носками», – сказано в повідомленні.

Related Post

Такого висновку щодо забезпечення дійшли офіцери тилу, які 1 листопада поточного року здійснили перевірку стану забезпеченості зимової уніформою особового складу Національної гвардії.

«За результатами перевірки встановлено, що особовий склад Національної гвардії забезпечений зимовою польовою формою одягу в повному обсязі, за винятком деяких речей, які були пошкоджені під час завдань», – підсумували в НГУ.

Leave a Comment