fbpx
Політика

Російські медики влаштували мітинг у Москві: «Путін, введи війська в медицину»

Тисячі активістів зібралися сьогодні на Суворовській площі в Москві на численний мітинг, протестуючи проти ганебної реформи столичної охорони здоров’я. Люди не підтримують наміри влади оптимізувати систему охорони здоров’я, побоюючись, що це спричинить масові скорочення лікарів та медпрацівників, закриття медзакладів.

Як передає «ТСН.ua», на акцію протесту вийшли незадоволені діями керівництва департаменту охорони здоров’я Москви, а також пацієнти. Деякі з них на мітинг приїхали в інвалідних колясках. Люди тримали в руках плакати з написами «Лікарів – в санітари? Чиновників – в двірники!»", «Закрили лікарню? Відкрийте кладовище!», «Борись за безкоштовну медицину!», «Нюрнберг», «Підемо, здохнемо», «Захворів – застрелься».

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Багато плакатів перетиналися з темою військової агресії на Донбасі: «Путін, введи війська в медицину!», «Облажався з Україною, перейшли на медицину», «Mad Vova, Lie, War», «Вова не лікується», «У Донецьку лікарні розстрілюють, в Москві закривають», «Гроші на медицину, а не війну».

Читайте також: