fbpx
Політика

Для моніторингу “виборів” на Донбасі створили “АБСЄ” – Л. Лінкявічюс

Міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс в Twitter зазначив, що замість спостерігачів з ОБСЄ, які відсутні на "виборах" на Донбасі, які організували сепаратисти 2 листопада, "спостереження" за "виборами" проводять представники організації з дуже схожою назвою, передає УНН.

 "Після того, як не вдалося отримати спостерігачів ОБСЄ (OSCE) для донецьких "виборів", створили "АБСЕ" (ASCE ) для моніторингу. Що далі?", – зазначив він, додавши, що, можливо, наступним кроком стане створення організації з співзвучною з ООН назвою.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Нагадаємо, сьогодні сепаратисти проводять "вибори" на Донбасі. Київська влада вважає ці "вибори " незаконними. В ЄС стверджують, що псевдовибори суперечать "мінським домовленостям" щодо врегулювання ситуації на Донбасі, і відмовляються визнавати їх результати.

 Крім того, США заявили, що не визнають результати виборів в "ДНР" і "ЛНР". Одночасно в Москві заявляють про готовність визнати результати цих виборів.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Джерело: УНН

Читайте також: