fbpx
Політика

Кабмін і ВР повинні працювати ефективно, щоб Путін не дестабілізував ситуацію в Україні, – Чорновіл

Кандидат в народні депутати від «Блоку Петра Порошенка» Тетяна Чорновіл впевнена, що допомогти стабілізувати ситуацію в Україні і тим самим провалити підступні плани Кремля, може Кабмін і Верховна Рада, зробивши ефективною свою роботу. Про це вона заявила в ефірі політичного ток-шоу «Шустер live». Тетяна Чорновіл зазначила, що головною метою Володимира Путіна є не Донбас, а Київ. Адже дестабілізуючи ситуацію в центральних органах, влада може перейти до маріонеток Путіна.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Тому вкрай необхідно, щоб влада була ефективною, щоб Путін не використовував такі настрої. Перший крок ми вже зробили. Національно-демократичні сили масово пройшли до Верховної Ради. Одіозних осіб, корупціонерів з великої літери в «Опозиційному блоці» або по мажоритарці на Сході пройшло не  багато – вони не будуть масово впливати на роботу парламенту. Тобто, звинуватити когось у тому, що щось чомусь не так робиться, ми вже не зможемо», – підкреслила Тетяна Чорновіл.

Читайте також: