fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Геращенко: підозрювані в підпалі кінотеатру “Жовтень” дали свідчення

Затримані особи, підозрювані в підпалі кінотеатру "Жовтень", зізналися, що хотіли зірвати сеанс кінофільму по ЛГБТ тематиці. Про це написав на своїй сторінці в Фейсбук радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Затримані співпрацюють зі слідством і розкрили мотиви свого вчинку. Вони хотіли скоїти свій хуліганський вчинок на кіносеансі по ЛГБТ – тематиці в рамках міжнародного телефестивалю "Молодість" з метою зірвати саме цей сеанс і показати таким чином своє зневажливе ставлення до ЛГБТ-спільноти в цілому", – написав А. Геращенко.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

За його словами, підозрювані клянуться, що просто хотіли зірвати сеанс показу фільму ЛГБТ – тематики і не могли собі уявити, що їхні дії приведуть до пожежі та знищення кінотеатру.

Нагадаємо, як повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, в результаті проведеної операції міліція затримала двох осіб, які вчинили підпал кінотеатру "Жовтень". Зокрема, правоохоронці затримали студента київського вузу і його приятеля, який ніде не працює. Обидва в скоєнні злочину зізналися.

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який намагався підірвати поштове відділення у Запоріжжі

Джерело: УНН

Читайте також: