fbpx
Політика

У фракції БПП не буде одіозних політиків, – Чумак

У фракції «Блок Петра Порошенко» не буде одіозних політиків, зокрема Олеся Довгого і братів Балог – Віктора, Івана та Павла. Про це журналістам сьогодні повідомив Віктор Чумак, який бере участь у засіданні кандидатів в народні депутати від «Блоку Петра Порошенка», що пройшли в нову Верховну Раду України.

«Одіозного політика у фракції не буде», – сказав Віктор Чумак, уточнивши, що це стосується Олеся Довгого і братів Балог. Однак політик не виключає, що ці люди можуть голосувати разом з коаліцією – це їхнє право.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Напередодні кандидат у нардепи від «Блоку Петра Порошенка» Світлана Заліщук також пообіцяла підняти на засіданні представників політичної сили питання про виключення з фракції Владислава Атрошенка, що проходить в Раду по мажоритарному округу № 206, який на початку року голосував за скандальні закони, в результаті чого Україна виявилася в тому стані, який маємо зараз.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

«Особисто я виступаю проти того, щоб в коаліції перебували люди, які голосували за закони 16 січня, на чиїх руках кров. Це питання обов’язково буде обговорюватися на засіданні фракції», – заявила вона в ефірі телеканалу «1+1».

Читайте також: