У «ДНР» оголосили про створення «регулярної армії» і «тотальної мобілізації» – Тимчук

Представник групи «Інформаційний Опір» Дмитро Тимчук повідомив про те, що керівництво «ДНР» оголосило про створення «регулярної армії» і «тотальної мобілізації населення».

 При цьому він звернув увагу на те, що на тлі чуток, що розпускають бойовики, про підготовлюваний «масований наступ українських військ», в районі Донецька триває концентрація сил і засобів російсько – терористичних військ.

 «Протягом доби з району н.п.Сніжне через н.п.Зугрес у напрямку до Донецьку переправлено декілька десятків одиниць бронетехніки без розпізнавальних знаків, включаючи близько 50 танків», – розповів Дмитро Тимчук.

 За його словами, також триває засилання диверсійно – розвідувальних груп противника у напрямку траси Донецьк -Маріуполь. Як повідомляє Дмитро Тимчук, російське командування доручило бойовикам і своїм підрозділам в екстреному режимі паралізувати трасу на Маріупольському напрямку.

Related Post

 Крім того, відзначаються спроби диверсійно – розвідувальних груп проникнути в район на захід Маріуполя, щоб блокувати трасу Новоазовськ – Одеса. Українські військовослужбовці, в свою чергу, активно займаються ліквідацією цих ДРГ.

 «В районі Маріуполя ДРГ противника проводять розвідку цілей (блок -пости, командні пункти, позиції, базові табори українських військ). Також проводиться розвідка результатів стрільби. Противник прагне нанести вогневе ураження нашим військам на передових позиціях за допомогою інтенсивної артилерійської стрільби», – додав Дмитро Тимчук.

 При цьому він звернув увагу на те, що за такою ж схемою противник працює в волноваському напрямку.

Leave a Comment