fbpx
Політика

Арбеніна: “Я не вибачалася за дії Росії”

Відома російська співачка Діана Арбеніна заявила про те, що її слова, які вона вимовила на концерті в Києві, були перекручені. Нагадаємо, що саме після київського концерту в Росії почали масово скасовувати концерти Діани Арбеніної.

«Говорили, що під час концерту я вибачилася за Росію. Але я не Месія, щоб приносити вибачення за всю країну. Я звернулася до тих людей, які прийшли на мій концерт в Києві. Я не ділю своїх фанатів на національності. Більш того, мені особисто незрозуміло, як в одночас весь народ може перетворитися в «укрів». З цієї причини я і вибачалася за ситуацію, яка склалася в Києві з концертами. Я сказала: «Я хотіла б попросити вибачення за своїх колег по цеху, за тих рокерів, які не змогли приїхати і вас не підтримали в страшний для України час». Що в моїх словах такого? Питання», – розповіла відома російська співачка Діана Арбеніна в інтерв’ю російському виданню Forbes.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

За словами російської співачки, після цього у Володимирі місцеві патріоти зажадали скасувати її концерт, але через деякий час «місто відстояли».

Читайте також: