fbpx
Політика

Мустафа Найєм відмовляється працювати в ВР за 6,5 тис. грн

Кандидат в народні депутати від «Блоку Петра Порошенка», журналіст Мустафа Найєм відмовляється працювати у Верховній Раді за 6,5 тисяч гривень. Він наполягатиме на підвищенні зарплати парламентаріїв, оскільки реально прожити на ці гроші в Києві вважає неможливим.

 «З приводу депутатської зарплати. Відповідаю востаннє. Я про це заговорив не зараз, а чесно написав у перший же день висунення. Достойно жити в Києві на 6,5 тис. грн, орендуючи житло, неможливо. Я не вимагаю платити депутатам комерційну зарплату, а пропоную повернути колишню норму, але без пільг», – написав Мустафа Найєм на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Водночас він підкреслив, що не збирається триматися за свій мандат, як за «святе місце». Будь-коли Мустафа Найєм може відмовитися від крісла нардепа і повернутися в журналістику.

«Не подобається такий депутат, живіть з депутатами – олігархами і злодіями – вони взагалі можуть без зарплати, а деякі, як показує практика, за мандат готові навіть доплачувати. Брехати про стан своїх доходів не збираюся – не люблю, коли ховають очі інші, не буду ховати і сам. Мандат – не самоціль, якщо не зможу знайти інші способи легального заробітку, не бачу жодних проблем повернутися в професію», – резюмував він.

Читайте також: