fbpx
Політика

Коаліцію намагаються сформувати на невірних цінностях – Балога

 Як вважає народний депутат України 7-го скликання Віктор Балога, якщо цирк з формуванням коаліції не припиниться, то результат буде таким же, як і в 2006 році. Про це він написав у Facebook.

 «У цьому процесі неправильно все. Перш за все – цінності, які закладаються в основу. А саме – посади і спроби перетягнути ковдру на себе. Так було в 2006 році, все закінчилося провалом демократичних сил і втраченими можливостями», – зазначив політик.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 Віктор Балога переконаний, що в тому випадку, якби основою коаліційних переговорів поставили відповідальність – за реформи, за тепло в будинках, за вирішення питання Донбасу – все виглядало б інакше.

 «На мою думку, якщо в країні є бажаючі взяти на себе відповідальність, їм треба дати таку можливість. Хоче «Народний фронт» відповідальності – нехай бере, але всю її повноту. Хоче Яценюк розділити цю відповідальність з Ляшком – це його справа. Хоче 100 % впливу на уряд – нема питань. Але лише за умови, що це означає і 100 % відповідальність за дії кожного чиновника», – підкреслив він.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 Як заявив Віктор Балога, неважливо, у кого вищий відсоток, а у кого більше мандатів.

 «Важливо – не ламати списи на дрібницях. Це стосується і президента, і прем’єра. Бо один повинен бути вище за ці процеси, а другий – працювати, якщо є таке бажання», – підсумував Віктор Балога.

Читайте також: