fbpx
Політика

Віталій Кличко не пустив журналістів додому

Мер Києва Віталій Кличко, виходячи сьогодні вранці з дому, побачив на сходовому майданчику кілька журналістів, які хотіли у нього погостювати. Але пускати додому представників ЗМІ політик відмовився. Своє рішення він мотивував тим, що в Інтернеті є маса фотографій його квартири і якщо хтось бажає подивитися ці хороми – нехай шукає їх в мережі. Подробиці ранкового інциденту Віталій Кличко описав у своєму Facebook.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

«Сьогодні зіткнувся з новою хвилею троллінгу. Виходячи о 7 ранку з квартири (їхав на тренування), в під’їзді наткнувся на засідку чотирьох хлопців з камерами, які представилися громадським рухом «Без заборів». Вимагали зайти в квартиру, подивитися, як живу. Тренування я не скасував і на чай їх не запросив :)))», – написав мер Києва.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Свою позицію Віталій Кличко пояснив тим, що журналісти різних видань не раз бували в його квартирі. Усі матеріали, фото, описи щодо цієї теми є у відкритому доступі.

«Хто цікавиться, може подивитися і почитати. А водити екскурсії на вимогу всіх бажаючих у мене немає ні часу, ні бажання».

Читайте також: