fbpx
Політика

В ЄС не готові переглянути санкції проти РФ

У Брюсселі проходить засідання Комітету постійних представників ЄС, присвячене аналізу ситуації в Україні в контексті можливого перегляду режиму санкцій проти Росії. Відзначається, що Євросоюз поки не готовий до пом’якшення економічних санкцій щодо Росії. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на європейське дипломатичне джерело в Брюсселі, передає УНН.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Тут відбувається засідання Комітету постійних представників ЄС, присвячене аналізу ситуації в Україні в контексті можливого перегляду режиму санкцій проти Росії.

"ЄС з настороженістю відзначає порушення домовленостей про перемир’я на південному сході України, відсутність повноцінного контролю Києва над кордоном з РФ в регіоні, а також підтримку з боку Росії підготовки до проведення в цій зоні так званих виборів. Країни ЄС висловлюють серйозну заклопотаність тим, що значна частина населення південного сходу України не змогла взяти участь у парламентських виборах, що відбулися", – заявило джерело.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Джерело: УНН

Читайте також: