fbpx
Політика

Симоненко вірить у повернення КПУ до Верховної Ради

Вперше за всю історію Комуністична партія не буде представлена ​​в українському парламенті. За даними ЦВК, яка опрацювала 89,80 % протоколів, комуністи набрали 3,86 % голосів. Незважаючи на невтішні дані, лідер Комуністичної партії Петро Симоненко вірить, що комуністи ще повернуться до Верховної Ради. І відбудеться це вже на наступних парламентських виборах. Про це він заявив на прес – конференції, повідомляє «Цензор.НЕТ».

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Я впевнений, що на наступних виборах Компартія повернеться до складу парламенту», – заявив Петро Симоненко.

На його думку, Верховна Рада восьмого скликання проіснує недовго, максимум кілька місяців. Також головний комуніст України повідомив, що залишати країну не збирається. Петро Симоненко вкотре спростував свою причетність до фінансування сепаратизму і тероризму на Донбасі, заявивши що нічого протизаконного і злочинного він не зробив.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Залишившись за бортом парламентського корабля, Петро Симоненко планує зосередитися на внутрішньопартійній роботі: «У мене був двозмінний режим роботи протягом доби. Я першу половину дня був в парламенті, а другу – займався партійними справами. У мене сьогодні буде набагато більше часу займатися організацією роботи партії».

Читайте також: