fbpx
Політика

Калетник обурена порушенням проти неї кримінального виробництва

Народний депутат України Оксана Калетник заявила про те, що вона не допускала сепаратистських висловлювань під час зустрічі з виборцями у Вінницькій області. Таку заяву розповсюдила прес – служба депутата.

За повідомленням прес-служби, Оксана Калетник шокована такими звинуваченнями. Нагадаємо, що стосовно позафракційного депутата вже встигли порушити кримінальне виробництво за сепаратизм. В свою чергу сама Оксана Калетник називає такі звинувачення «маніпуляцією для заплутування виборців».

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Ця жахлива новина мене буквально потрясла. Я сприймаю такі дії як боротьбу з інакомисленням», – прокоментувала народний депутат відкриття кримінального провадження.

Калетник впевнена в тому, що влада таким способом намагається утиснути громадян, які мають відмінну від влади точку зору на культурні традиції і історичні процеси.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Служба безпеки України повідомляє, що 30 вересня на Вінниччині Оксана Калетник заявляла про легітимність самопроголошених «ДНР» і «ЛНР», а також висловлювалася про право терористичних організацій відокремитися від України.

Читайте також: