fbpx
Політика

Заступник Коломойського вимагає звільнити прокурора Дніпропетровської області

Заступник губернатора Дніпропетровської області Геннадій Корбан висунув главі держави Петру Порошенку ультиматум з вимогою звільнити Романа Федика (на фото), прокурора області. Такий ультиматум Геннадій Корбан висунув в інтерв’ю агентству «Українська правда» в понеділок.

За його словами, прокурор Дніпропетровської області покриває організаторів побиття учасників Євромайдана 26 січня 2014 року. Крім того, Роман Федик нічого не зробив для боротьби з фальсифікаціями на деяких виборчих округах в Дніпропетровській області.

«Я вимагаю негайно звільнити прокурора Дніпропетровської області. Це прокурор-тітушка. Жодна людина, яку побили 26 січня цього року в Дніпропетровську, не пробачить прокурору Роману Федику того, що ніхто так і не притягнутий до кримінальної відповідальності, жоден тітушка», – сказав Геннадій Корбан.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Як стверджує заступник Ігоря Коломойського, прокурор Дніпропетровської області «повністю продався Вілкулу і "Опозиційному блоку"». Заступник глави губернатора пояснив, що Роман Федик не відреагував на масові цинічні фальсифікації на 31-му, 32-му і 38-му округах, на яких «сфальсифікували результати під кандидатів в депутати – організаторів побиття Євромайдану 26 січня».

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

«Таким чином, прокурор Федик куплений Вілкулом, дав ляпаса всьому "Блоку Петра Порошенка" та українським демократичним силам. Оскільки результат в базовій Дніпропетровської області, яка грудьми захистила Україну, був сфальсифікований на користь "Опозиційного блоку"», – підкреслив Геннадій Корбан.

У зв’язку з цим чиновник зажадав, щоб Петро Порошенко зробив свій вибір між ним і прокурором Романом Федиком.

Читайте також: