fbpx
Політика

Яценюк зустрівся з делегацією Європарламенту

Як повідомляє прес – служба партії «Народний фронт», сьогодні, 27 жовтня, прем’єр – міністр України Арсеній Яценюк прийняв делегацію Європарламенту, яка знаходиться в Україні для спостереження за ходом парламентських виборів.

 Під час зустрічі Арсеній Яценюк висловив подяку міжнародним спостерігачам за забезпечення демократичного та прозорого перебігу виборів. Як зазначив глава українського уряду, після того, як будуть встановлені остаточні результати виборів, головним завданням буде формування міцної і проєвропейської більшості в парламенті, яка підтримає урядові реформи, спрямовані на виконання Угоди про асоціацію.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Представники Європарламенту, в свою чергу, заявили про готовність і далі надавати політичну підтримку інтеграції України з Євросоюзом.

 «У цьому контексті Арсеній Яценюк підтвердив важливість залучення експертів Європейської Комісії до роботи українських міністерств і відомств щодо виконання Угоди про асоціацію з ЄС», – додали в прес -службі.

Читайте також: