fbpx
Політика

Держспецзв’язку: Втручань в систему “Вибори” не було

Несанкціонованих втручань в роботу системи "Вибори" не було. Про це на брифінгу в ЦВК заявив голова Держспецзв’язку Володимир Звєрєв, передає кореспондент УНН.

 "Я можу повторити, що несанкціонованих втручань в роботу інформаційно – аналітичної системи "Вибори" не зафіксовано", – сказав він.

 В. Звєрєв зазначив, що інформація, яка була поширена в Інтернеті про злом системи була неправдивою. У той же час він повідомив, що спроби атак на систему "Вибори" мали місце.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 "Атаки були, вони були відображені на першому рівні захисту", – зазначив він. Країни, з яких відбувалися атаки, поки невідомі, додав В. Звєрєв.

 Нагадаємо, спільні групи СБУ, ЦВК і Держзв’язку провели перевірку роботи регіональних сегментів системи "Вибори" і забезпечили фізичну охорону центрального сервера та його регіональних складових. Водночас повідомлялося, що через комп’ютер ОВК № 217 невідомі намагалися занести "вірус" в систему "Вибори".

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 Джерело: УНН

Читайте також: