У Києві до системи опалення вже підключили 90 % житлових будинків

Станом на ранок 26 жовтня в Києві до систем централізованого опалення підключено близько 90 % житлових будинків комунальної форми власності. Про це за результатами засідання щоденного штабу з контролю за стартом опалювального сезону сказав заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв, повідомили УНН в прес – службі КМДА.

 Згідно з розпорядженням КМДА, у столиці почалося підключення житлового фонду до тепла. Запуск систем розпочався 22 жовтня. "В цілому, процес запуску тепла здійснюється в 80 % житлового фонду, включаючи ОСББ, ЖБК, інвестиційні та відомчі будинки.

 Ми плануємо на понеділок вийти на стовідсотковий рівень запуску систем житлового фонду. Зараз співробітники комунальних служб та ПАТ "Київенерго" в кожному районі здійснюють перевірку подачі опалення за заявками мешканців, що надходять до міського контакт-центру і на аварійні диспетчерські.

Related Post

 Разом з плановими ремонтними роботами та ліквідацією аварійних випадків, фахівці займаються усуненням недоліків, які заважають нормальній роботі опалювальних систем. Йдеться, наприклад, про видалення з мережі опалення повітря", – зазначив П. Пантелєєв. Він також зазначив, що на сьогодні вже з теплом усі дитячі сади столиці та установи охорони здоров’я.

 Джерело: УНН

Leave a Comment