fbpx
Політика

Семенченко не виключає нового етапу військової агресії РФ після виборів

Командир добровольчого батальйону «Донбас», другий за списком політичної сили «Самопоміч» у ВР Семен Семенченко не виключає активізації військових дій з боку Російської Федерації після виборів в Україні. Про це він заявив в ефірі політичного шоу «Шустер LIVE» на телеканалі «Україна».

«Абсолютно зрозуміло, що Росії не потрібен Донбас. Росії не потрібна Україна сильна, яка вибрала свій шлях розвитку, в якій може людина досягти успіху не тому що вона родич депутата або має батька прокурора, а за своїми талантам і здібностями. Україна, яка вибрала європейський шлях розвитку. Наявність такої країни для російської політичної системи – це вирок. Причому не тільки для Путіна, а й для його послідовників», – зазначив Семен Семенченко.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Комбат впевнений, що Росія зараз не веде активних бойових дій з однієї простої причини: вона вважає, що може перемогти політично. «Як тільки ця можливість відпаде, почнеться новий етап військової агресії», – вважає Семен Семенченко.

Також він зазначив, що в новому парламенті не варто зосереджуватися на нових реформах і законах, а потрібно домогтися виконання старих. І коли від прокуратури, МВС і СБУ вдасться домогтися реальної роботи і совісного виконання своїх обов’язків, тоді серйозно можна говорити, що Україна стане сильною.

Читайте також: