fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Під Києвом затримали автобус з групою “тітушок”

У центрі Броварів Київської області поблизу виборчої дільниці міліціонери затримали автобус "Богдан", в якому знаходилося близько 20 студентів- "тітушок". Як повідомили УНІАН у відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВС України в Київській області, молоді люди заявили, що вони студенти і приїхали на дільницю спостерігати за ходом голосування "на добровільних засадах".

 Крім того, в ВЗГ зазначили, що під час з’ясування обставин водій маршрутки пред’явив дорожній лист, з якого випливало, що він всупереч виконанню службових обов’язків відхилився від маршруту, внаслідок чого на нього було складено відповідний адміністративний протокол.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Щодо молодих людей, як зазначили в ВЗГ, частину з тих, хто мав при собі документи, після документування відпустили, решта доставлені в міськвідділ міліції для з’ясування особи та мети перебування біля дільниці.

 В цілому, як зазначили в міліції Київської області, в регіоні на даний час не зафіксовано грубих порушень виборчого процесу.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Як повідомляв УНІАН, раніше в міліції проінформували, що в місті Фастові Київської області біля однієї з дільниць працівники міліції виявили автобус «Богдан», в якому знаходилися 20 молодих людей без документів. Громадяни представилися студентами одного зі столичних вузів. За їх словами, вони їздять по дільницях з метою перевірки ходу голосування. На питання, яку організацію чи партію вони представляють, молоді люди не змогли відповісти.

 Джерело: УНІАН

Читайте також: