fbpx
Політика

Анна Герман заявила про свій відхід з політики

Народний депутат Верховної Ради України і колишній радник екс -президента Віктора Януковича Ганна Герман заявила, що йде з політики і не має наміру повертатися в неї ніколи.

"Я не знаю, чи буду я ще писати що – небудь, але я точно знаю, що я ніколи більше не повернуся в політику", – сказала Герман в Брюсселі в ході презентації франкомовного видання її книги "Дівчинка і косміти".

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

"Чим більше ти в політиці, тим більше ти переконуєшся, що це абсолютно марна праця – починати розуміти, що там коїться", – зізналася екс – радник колишнього президента України і додала, що політика, на її думку, годиться лише для того, щоб мати інструменти заробити гроші і створити для себе якесь положення в суспільстві.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

"Але коли ти вже це зробиш, ти розумієш, що це абсолютно нічого не варто. Якщо тобі вдається це зрозуміти, це означає, що ти в житті розумієш щось дуже важливе", – заявила Герман.

Читайте також: