fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористи стягнули танки та іншу важку техніку до аеропорту Донецька

У Донецьку сьогодні близько 12:00 в бік аеропорту проїхали танки та інша важка техніка проросійських бойовиків. Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомляють жителі Донецька в соціальних мережах і на підтвердження публікують відповідні фотографії та відео.

 Городяни, які стали очевидцями того, що відбувається, припускають, що бойовики «готуються до вуличних боїв на території міста», так як в Київському районі поблизу аеропорту танки та зенітні установки «вже зайняли бойові позиції».

 «Проїзд з площі Шахтарської на проспект Київський перекритий. Концентрація людей в камуфляжі з предметами, схожими на зброю», «Здається почалося. "Вата" перекрила частину Київського проспекту. У бік аеропорту проїхали танки та криті вантажівки. Перемоги "кіборгам"! Слава Україні!» – ці та інші подібні повідомлення виставляють на своїх сторінках у соцмережах жителі Донецька.

 Як повідомляв УНІАН, режим припинення вогню в зоні проведення АТО був оголошений 5 вересня після того, як в Мінську підписали відповідний меморандум. Однак, проросійські бойовики порушують режим припинення вогню і регулярно обстрілюють донецький аеропорт з важкої артилерії, проводять наступальні операції. Українські воїни героїчно тримають оборону аеропорту. Бойовики прозвали їх за це українськими "кіборгами".

 Джерело: УНІАН

Читайте також: