fbpx
Політика

Радикальна партія разом з опозицією вимагають звільнити Коломойського

Головний «опозиціонер» Юрій Бойко виступив з вимогою звільнити із займаної посади губернатора Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського, нібито, за серйозні порушення в організації проведення позачергових парламентських виборів.

«Нечувана ситуація, коли голова області дає розпорядження збройним формуванням присутніми на виборчих дільницях, де виборці будуть змушені голосувати під дулом автомата», – заявив Юрій Бойко.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Представник опозиції вважає, що даний факт може знизити явку виборців, що підтримують «Опозиційний блок».

З такою ж вимогою виступила і «Радикальна партія» Олега Ляшка. Радикали також звернулися до президента України та генерального прокурора з вимогою зняти Ігоря Коломойського з займаної ним посади губернатора Дніпропетровської обласної адміністрації, нібито, за співпрацю з бандформуваннями, спрямовану на зраду національних інтересів.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Крім цього «Радикальна Партія» Олега Ляшка вимагає притягнути до кримінальної відповідальності заступника Коломойського Геннадія Корбана за «спробу фальсифікації виборів на Донбасі».

Сам же Коломойський впевнений, що захист на позачергових парламентських виборах повинні гарантувати тільки державні силовики.

Читайте також: