fbpx
Політика

Фірташ розповів про конфлікт з Коломойським

Заарештований в Австрії олігарх Дмитро Фірташ поспілкувався з українськими журналістами і розповів їм про те, що у нього і губернатора Дніпропетровської області Ігоря Коломойського різні погляди на майбутнє країни.

Таку заяву один з найвпливовіших олігархів часів Віктора Януковича зробив в інтерв’ю українському виданню «Лівий берег».

Відповідаючи на запитання журналіста про те, як у Фірташа виник конфлікт з Коломойським, заарештований олігарх сказав, що у них є різниця в розумінні базових речей.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

«Ми з Ігорем Коломойським по-різному бачимо країну, по-різному бачимо її майбутнє. Той випадок, коли бізнес потроху наближається до політики, про що я і говорив. Але відбуватися це може по-різному», – прокоментував свою точку зору Дмитро Фіраш.

За словами Фірташа, Ігор Коломойський сам для себе держава.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

« Ця людина зробила свій вибір. А його вибір – це своє князівство, своя армія. І, розумієте, мене такі справи не влаштовують. Це – не моя модель. Якщо ви помітили, особисто у мене армії немає. Якщо ти хочеш надати допомогу країні, то навіщо тобі армія? Можна просто дати грошей Міністерству оборони», – вважає Фірташ.

Читайте також: